TŘÍDA A

05.10.2012 15:58

TŘÍDA A

KNIHA 2.
 
DATUM VYDÁNÍ: říjen 2004
ČESKÝ NÁZEV: Třída A
ANGLICKÝ NÁZEV: CHERUB: Class A
SÉRIE: CHERUB
V ČR VYDALO NAKLADATELSTVÍ: BB-art
 
DĚJ:
1.V tomto díle James pozná zevnitř svět obchodu s drogami, který je nelítostný a přitom lákavý, protože vynáší spoustu peněz všem, kdo se na distribuci podílejí. Drogoví dealeři mohou mít sebelepší ochranku a sebelepší kontakty, ale také mívají rodinu a děti - a ty děti si domů vodí kamarády. Ovšem drogový dealer by bez výčitek svědomí zlikvidoval každého, kdo by ohrozil jeho podnikání nebo bezpečí. James na to sice nezapomíná, ale současně má plnou hlavu své kamarádky Kerry, ta je pro něho stejně důležitá jako usvědčení největšího kokainového dealera v Evropě…
(nalezeno na internetu)
 
2.Keith Moore je největší dealer kokainu v Evropě. Policie se snaží získat dostatek důkazů k tomu, aby ho zatkla více než 20 let.
Nyní se čtyři agenti CHERUB vydávají na misi. Může se skupina dětí úspěšně infiltrovat do organizace Keitha Moora, když desítky pokusů tajných služeb selhaly?
James Adams musí začít od nuly, doručovat zásilky drog pro malé dealery a poznávat nebezpečí podsvětí. Bude potřebovat hodně štěstí, aby se dostal až k základům organizace.
(přeloženo z AJ na oficiálních stránkách)
 
Americká obálka: