GENERÁL

05.10.2012 16:45

GENERÁL

KNIHA 10.
 
DATUM VYDÁNÍ: září 2008
ČESKÝ NÁZEV: Generál
ANGLICKÝ NÁZEV: CHERUB: The General
SÉRIE: CHERUB
V ČR VYDALO NAKLADATELSTVÍ: BB-art
 
DĚJ:
1.Po řadě náročných misí se James, jeho sestra Lauren a řada mladších agentů CHERUB těší na čtrnáctidenní cvičení v pouštním vojenském výcvikovém středisku. Čtyřicet britských agentů si má změřit síly s celým americkým praporem. Britský velitel má však eso v rukávu - rozhodne se propašovat do střediska deset agentů z CHERUB a rozehrát velkolepou bitvu, v níž pro vítězství udělají všechno.
Dětské agenty vede na cvičení ukrajinský vojenský instruktor Kazakov, jehož metody vedení boje jsou sice účinné, ale často kontroverzní, proto on i James musí cvičení předčasně opustit. Volný čas stráví spolu ve Vegas, kde James při hazardu získává nové zkušenosti ze světa dospělých; bohužel, dospělé problémy musí řešit i ve svém vztahu s Danou…
(text z internetu)
 
2. Loupež, nepokoje a dosud největší cvičení v historii výcviku. Největší výcvikové centrum pro boj v zastavěné oblasti stojí v poušti poblíž Las Vegas. Celý americké vojenský prapor se snaží dostat čtyřicet britských agentů. Ale jejich velitel má eso v rukávu: má v plánu propašovat do střediska deset agentů CHERUB a vyhrát největší válečnou hru v historii.
(překlad z oficiálních AJ stránek)
 
 
Americká obálka: