GANGY

05.10.2012 16:40

GANGY

KNIHA 8.
 
DATUM VYDÁNÍ: říjen 2007
ČESKÝ NÁZEV: Gangy
ANGLICKÝ NÁZEV: CHERUB: Mad Dogs
SÉRIE: CHERUB
V ČR VYDALO NAKLADATELSTVÍ: BB-art
 
DĚJ:
1.Tentokrát se agenti CHERUB opět zúčastní mise, která má zlikvidovat drogové gangy, mezi kterými však zuří vzájemná válka kvůli rozdělení drogového trhu. James Adams dostane za úkol infiltrovat do nejnebezpečnějšího z těchto gangů, což jsou Vzteklí psi. Nelítostné řádění gangu drogových dealerů a zabijáků ohrožuje životy mnoha nevinných lidí, ale policie nemá šanci jeho organizaci narušit a dokázat jí všechny zločiny, kterých se dopouští jako na běžícím pásu.
(text z internetu)
 
2.Nelítostné řádění drogových dealerů ohrožuje bezpečí i životy mnoha nevinných lidí, ale policie nemá šanci organizaci narušit a dokázat jí všechny těžké zločiny, které provádí jako na běžícím pásu.
Když na misi dojde ke zranění jednoho z cherubů, patnáctiletý James je jediný, kdo se dokáže do gangu zařadit a přitom nevzbudit podezření, že hraje dvojí hru. Jeho výkon rozhodne nejenom o úspěchu celé akce, ale i o tom, jestli malí cherubové budou nadále smět na takto nebezpečné mise… Jak James tuhle náročnou situaci zvládne? A jak dopadne jeho vztah s Danou, který projasňuje depresivní svět drogového podsvětí?
(text z internetu)
 
3. Britské podsvětí je kontrolováno gangy. Když mezi dvěma z nich začne drogová válka, násilí se dostává do ulic.
Policie potřebuje informace rychle a James Adams má kontakty na to, aby se infiltroval do nejnebezpečnějšího z gangů.
(překlad z oficiálních AJ stránek)
 
Americká obálka: